Case studier

Läs våra kundcase och se hur utmaningar inom detaljhandelns och leveranskedjans planering kan lösas med hjälp av vår expertis.

Kunder » Case

Case Lumene

Case Lumene

RELEX har tillsammans med Lumene utvecklat Lumenes försäljningsprognoser och hjälp dem effektivisera sälj- och verksamhetsplaneringen. Lumene har nu ett heltäckande verktyg för säljplanering.

Case Hong Kong

Case Hong Kong

Detaljhandelsgruppen Hong Kong Group Oy har tagit i bruk RELEX lösning för automatisk varupåfyllning och efterfrågeprognostisering. Systemet används i både e-handeln och i alla 26 butiker runtom i Finland.

Case Atria

Case Atria

Atria är ett internationellt finländskt bolag inom livsmedelsindustrin. Atria tog i bruk RELEX lösning för att uppnå effektivare och noggrannare prognostisering och planering av efterfrågan.

Case Altia

Case Altia

Altia, Nordens och Baltikums ledande till­verkare och grossist av alkoholdrycker, har tagit i bruk RELEX lösning för prognostisering och inköpsplanering. Företagets mål är att förbättra prognosnoggrannheten och uppnå en bättre insyn i den prognostiserade efterfrågan globalt.

Case JJ Food Service

Case JJ Food Service

JJ Food Service Ltd. är ett brittiskt grossist-företag inom food service. Företagets huvudkontor ligger i Enfield i nordöstra London. JJ Food Service utnyttjar en flerkanalsmodell och erbjuder sina kunder ett flertal sätt att köpa och motta varor.

Case Plantasjen

Case Plantasjen

Plantasjen är Nordens största trädgårdskedja och en etablerad RELEX-kund. Med sina 110 butiker och en årlig omsättning på cirka €433 miljoner är företaget marknadsledande i Norge, Sverige och Finland. År 2010 valde Plantasjen RELEX som sin partner inom styrning av försörjningskedjan.

Case Transmeri

Case Transmeri

Oy Transmeri AB tillverkar, importerar och marknadsför välkända konsumentvaror i Finland och Baltikum. Transmeri ställde som mål att öka prognosnoggrannheten och samtidigt automatisera processen så långt som möjligt, för att frigöra personalens tid för andra uppgifter.

Case Stockmann

Case Stockmann

Stockmann är Finlands ledande varuhuskedja. För att ytterligare lyfta nivån inom kundservice och hylltillgänglighet, startade företaget ett projekt i syfte att utveckla varupåfyllningen till livsmedelsbutikerna.

Redo att utveckla dina processer inom detaljhandelns och leveranskedjans planering?

På RELEX hjälper vi dig bemästra alla de utmaningar inom detaljhandeln och leveranskedjan du står inför – ju mer komplex din verksamhet är, desto större effekt. Kontakta oss så diskuterar vi mer.


Kontakta oss för att diskutera mer