Om RELEX

RELEX Solutions leverer imponerende resultater med sine integrerte forsyningskjedeløsninger til kunder over hele verden.

Enestående kraft, fantastiske resultater

RELEX Solutions leverer imponerende resultater med sine integrerte forsyningskjedeløsninger til kunder over hele verden.

Gjennom presise etterspørselsprognoser, automatisk varepåfylling, revolusjonerende space-planlegging og sortimentoptimalisering, hjelper RELEX deg å planlegge bedre, selge mer og minske svinn – uansett hvor raskt markedet skulle endre seg.

Vår fleksible teknologi tilpasser seg din bedrifts operasjoner og prosesser, uansett om det er en raskt voksende markedsutfordrer eller et godt etablert internasjonalt selskap. Vis oss din tøffeste utfordring og vi hjelper deg å løse den.

Med vår sterke ekspertise og teknologi innen retail bygger vi sterke, varige og pris-vinnende partnerskap med våre kunder. Suksessen vi oppnår er alltid i felleskap med dem. Vi introduserer deg gjerne for den RELEX-kunden du måtte ønske for en ærlig og uavhengig vurdering av våre løsninger.

RELEX Solutions har kontorer i hele Europa og Nord-Amerika og opplever en raskt voksende kundegruppe bestående av internasjonale og ledende selskaper som Media Markt, Morrisons, AO.com, Coop Danmark og Rossmann.

RELEX MED ET ØYEKAST:

Kontorer: Norge, Finland, Sverige, Danmark, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, USA og Hongkong
Samarbeidspartnere: Sveits, Tyrkia, Australia, Sør-Afrika og Polen
Datterselskapet: Galleria RTS (siden 2016), Forecast Solutions (siden 2018)
Ansatte: Omtrent 700
Etablert: 2005

Forskning møter moderne teknologi

Vårt team besitter inngående kunnskap om forsyningskjedeplanlegging. Siden RELEX ble grunnlagt for 10 år siden, har denne kunnskapen blitt satt ut i praksis gjennom å jobbe sammen med ledende selskaper i en rekke land.
Møt våre nøkkelpersoner